Wilhelminastraat 44

Verkocht onder voorbehoud

Wilhelminastraat 44

1782 PR

Den Helder

Bieden vanaf

€ 167.500

Bouwjaar

1905

Perceel

87 m²

Woning

67 m²

Slaapkamers

3

Woningzoekers in dit genre opgelet! Dit ontzettend leuke huis bestaat uit een heel degelijke basis, namelijk uit een begane grondvloer van beton met daarbovenop een warme- en hippe houten plankenvloer, een strakke voorgevel- en recht opgetrokken achtergevel, maar ook de hardhouten kozijnen, het elektrawerk en het dak zijn tijdens de laatste renovatie grondig onder handen genomen. Maar ook in energie- en kostenbesparende maatregelen is de laatste jaren geïnvesteerd, waaronder in vijf zonnepanelen (eigendom), maar ook in een cv-ketel die in 2021 in gebruik is genomen, super aantrekkelijke pluspunten allemaal die deze woning heel interessant maken!

Bovendien betreft het een huis met een daglichtvolle en aangename woonkamer voorzien van strakke wand- en plafondafwerking, houten-plankenvloerafwerking en openslaande tuindeuren.
Ook kom je pvc-vloerafwerking tegen, een keurige hoogglans keuken, een fijne badkamer, drie (slaap)kamers op de etage, een achtertuin voorzien van een gezellige overkapping en niet in de laatste plaats is er nog een dakterras waar het op mooie dagen natuurlijk heerlijk zonnen is.

Kortom: Zoek je een huis waaraan je makkelijk je eigen draai kan geven, waar al een heel goede basis is gelegd én die gelegen is in een omgeving waarin het plezierig wonen is, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden én let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de ontzettend goede indeling.

Bieden vanaf: € 167.500,- k.k. (dit houdt in dat biedingen vanaf € 167.500,- k.k. door de verkoper in overweging worden genomen).

Bijzonderheden:
• Oorspronkelijke bouwjaar 1905 (medio 2007 opnieuw opgetrokken).
• De kavelgrootte meet circa 87m².
• De gebruiksoppervlakte meet circa 67m².
• De berging meet circa 4 m².
• Alle bovenstaande oppervlaktes (behoudens de kavel) zijn gemeten conform de NEN 2580 norm.
• Energielabel C.
• De begane grondvloer is in de basis van beton.
• De cv-ketel is gemaakt in 2020, maar geïnstalleerd- en in gebruik genomen in 2021 (eigendom).
• De vijf zonnepanelen uit 2021 (eigendom).
• De meterkast is voorzien van een groepenkast met installatieautomaten.
• De 3 (slaap)kamers op de etage.
• De woning is achter recht opgetrokken waardoor je ook boven rechte kamers hebt.
• De knappe voor- en achtergevel.
• De openslaande tuindeuren in de ruime- en daglichtvolle woonkamer.
• De hoogglans keuken is voorzien van een gaskookplaat (gas op glas), afzuigkap, koelkast met vriezer, oven en vaatwasser.
• De badkamer is ingericht met een douche/ligbadcombinatie, wastafelmeubel, badkamerspiegel, designradiator, toilet en een raam voor het altijd zo gewenste daglicht en ventilatie.
• De gezellige overkapping en het dakterras.
• De gehele woning is v.v. dubbelglas.
• Scholen, kinderopvang, het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen alsmede Willemsoord vindt u op loop- en fietsafstand.
• Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (met tien tot vijftien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
• Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je binnen vijftien fietsminuten.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Eindwoning
Bouwjaar
1905
Perceelgrootte
87 m²
Woonoppervlakte
67 m²
Inhoud
270 m³
Schuur/berging
4 m²
Garage
Energielabel
C
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Intergas HRe combiketel van 2020
Zonnepanelen
5
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

De locatie is ook een meerwaarde en goed voor zowel stellen als gezinnen en kent vele voordelen voor woningzoekers die in een vriendelijke en centrale omgeving willen wonen. Deze voorziet u namelijk in nagenoeg alle denkbare voorzieningen, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat je mag verwachten van wonen aan de rand van een stadshart in een middelgrote stad. Op de groene zeedijk staat u binnen enkele minuten lopen, het strand van Huisduinen bereik je met ongeveer tien minuten fietsen.