Coltof Makelaardij &
 Partners

Wilhelminastraat 66

Verkocht

Wilhelminastraat 66

1782 PS

Den Helder

Bouwjaar

1905

Perceel

85 m²

Woning

88 m²

Slaapkamers

2

Starters & woningzoekers opgelet!
Sommige huizen hebben van zichzelf al een fijne sfeer, dat voel je direct, zo ook in deze gezellige woning, kom het bij interesse dus beleven!

De grondleggers van de goede ambiance zijn onder meer de charmante voorgevel met daarin verschillende authentieke details, kijk maar eens goed naar de het metselwerk en de sierlijke vormen van de kozijnen, voordeur, dakgoot en dakkapel. Binnen tref je ook meerdere bijzondere details, waaronder verschillende deuren die met glas in lood zijn ingezet, waaronder heel sfeervol in de inbouwkasten en kamer-en-suite-deuren van de woonkamer die ook nog eens onderverdeelt is in een voor- en achterkamer dat de goede ruimte juist extra benadrukt.
Verder zijn er nog een serre, toilet, badkamer, twee slaapkamers, een berging en een vliering, een volwaardige woning dus! Het heeft op verschillende punten wel wat extra aandacht nodig, maar heeft daardoor gelijk ook super veel potentie voor de toekomst.

En dat je sommige punten cosmetisch moet aanpakken en opfrissen, heeft direct als bijkomend voordeel dat je zonder concessies te doen je eigen stempel kan drukken op de uitvoering, de inrichting en mogelijk zelfs op energiebesparende aspecten. Een prettige bijkomstigheid is dat de vloer in de woonkamer (voor- en achterkamer) al van beton/steen is, maar bijvoorbeeld de badkamer moet naar onze mening in zijn geheel vervangen worden.

Wij zoeken dus eigenlijk iemand met twee rechterhanden, waarbij het mooi zou zijn als die op zijn beurt weer kan beschikken over verschillende vrienden en familie die daarover ook beschikken. Wat natuurlijk ook kan is dat je de aanpassingen laat doen door professionals, daarbij heb je dan wel financiële ruimte nodig, mogelijk in de vorm van een bouwdepot, er is van alles mogelijk en denkbaar. Wij gaan er in ieder geval vanuit dat elke euro die in het verbeteren of verduurzamen wordt gestoken alleen maar waardevermeerdering op zal leveren, best interessant dachten wij zo!

En nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in originele straatjes zoals de Wilhelminastraat, prettig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals je die in de omgeving van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk dichtbij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft, is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan eens in het bijzonder op de indeling van de woonkamer (voor- en achterkamer). Vanzelfsprekend mag ook de rest van de indeling er zijn, bekijk hem maar eens goed!.

Bijzonderheden
• De keuken is uitgevoerd met een koel-vrieskast en gasfornuis met oven.
• De badkamer moet naar ons idee worden vervangen, deze is heden voorzien van een douche, radiator, wasbak en spiegel.
• Scholen, kinderopvang, het stadshart met al zijn gewenste voorzieningen alsmede Willemsoord vindt u op loop- en fietsafstand.
• Naast dat het een plezierige locatie betreft is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van het centraal station (met tien tot vijftien wandelminuten bereikbaar) en bent u vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.
• Duinen, strand en zee zijn in Den Helder natuurlijk nooit ver weg, het strand van Huisduinen bereik je binnen vijftien fietsminuten.
• Het betreft in zekere zin een zogenaamde opknapper die op verschillende punten aangepakt moet worden, het zou mooi zijn door iemand die zelf beschikt en of kan beschikken over verschillende familieleden en of vrienden die ook twee rechterhanden hebben of die de financiële ruimte heeft dit te laten doen door professionals. Met het bepalen van de bieden vanaf prijs is daar rekening mee gehouden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
1905
Perceelgrootte
85 m²
Woonoppervlakte
88 m²
Inhoud
307 m³
Schuur/berging
– m²
Garage
Energielabel
F
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2009
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

Nu de facelift van het Helderse stadshart met grote sprongen prachtig zichtbaar wordt kunnen wij wel stellen dat wonen in originele straatjes zoals de Wilhelminastraat, prettig gelegen aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is. Vele gewenste voorzieningen zijn zoals je die in de omgeving van een stadshart mag verwachten binnen handbereik, zoals supermarkten, scholen, sportclubs, een bibliotheek en restaurants, maar ook duinen, strand, zee en de groene zeedijk zijn natuurlijk dichtbij! Het prachtige theater “de Kampanje” vindt u op het Willemsoord complex dat op loop- en fietsafstand te vinden is, net als o.a. restaurants, een bioscoop, een jachthaven en musea die je daar kan vinden. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft, is deze ook zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van openbaar vervoer en ben je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit.