Wilhelminastraat 68

Verkocht

Wilhelminastraat 68

1782 PS

Den Helder

Bouwjaar

1894

Perceel

85 m²

Woning

76 m²

Slaapkamers

2

Hoe sfeervol wil je het hebben…..? Charmanter kom je soortgelijke woningen namelijk zelden tegen! De voorgevel hint al naar iets bijzonders, binnen wordt deze waarheid alleen maar bevestigd! Je vindt er namelijk een verscheidenheid aan fraaie details, zoals glas in lood, en-suite-deuren tussen de écht gezellige voor- en zitkamer met open haard en openslaande tuindeuren, maar er zijn ook karakteristieke nisjes, een bijpassende keuken en badkamer en niet in de laatste plaats mag zelfs de buitenruimte sfeervol genoemd worden, een pareltje vinden wij!

De locatie is al leuk, maar het is door de facelift die het Helderse stadshart op dit moment doormaakt alleen maar gewilder geworden! De transformatie van het Helderse stadshart wordt namelijk met grote sprongen prachtig zichtbaar en nu er aan het eind van de straat een stadspark wordt aangelegd, kunnen wij wel stellen dat wonen in dit authentieke straatje en aan de rand van het centrum behoorlijk populair geworden is!

Een ander voordeel van wonen op zo’n centrale plek is dat deze u voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, slagerijen, bakkerijen, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer, scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat u mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum! Op de groene zeedijk staat u binnen enkele minuten lopen, het strand van Huisduinen bereikt u al binnen 10 minuten fietsen.

Indeling begane grond:
Entree/hal, meterkast, toegang tot de buitengewoon gezellige woonkamer met onder meer een open haard en openslaande tuindeuren alsmede waarvandaan je vloeiend en middels en-suite-deuren naar de voorkamer kan. Na de woonkamer volgt de hoogglanskeuken, die onder anderen is voorzien van een groot gasfornuis met oven en afzuigkap. Na de keuken is er opvolgend een modern toilet en daarna nog de bijkeuken met een deur tot de fijne buitenruimte.

Indeling verdieping:
Via de trap in de keuken komt u op de eerste verdieping waar er twee slaapkamers met inbouwkasten zijn alsook de complete badkamer, heel praktisch met een toilet, douche met glazendeur, whirlpool-ligbad, wastafelmeubel, badkamerspiegel, designradiator en twee dakramen voor het altijd zo gewenste daglicht en extra ventilatie.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1894
Perceelgrootte
85 m²
Woonoppervlakte
76 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2000
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie