Wingerdstraat 13

Wingerdstraat 13

1783 HJ

Den Helder

Bouwjaar

1951

Perceel

138 m²

Woning

82 m²

Slaapkamers

3

Deze sfeervolle eengezinswoning  is naar wens van de verkoper verkocht zonder dat deze gepubliceerd is.

Wilt u bijvoorbeeld geen drukte aan de deur en ontspannen, maar toch succesvol verkopen, maak dan ook gebruik van onze diensten en uitstekende netwerk, want daardoor heeft dit object niet eerder het internet gehaald. Een waardebepaling en advies is altijd gratis en kunt u vrijblijvend aanvragen via bijvoorbeeld 0223-200.005.

Waarom dit object toch op internet?
Om onder andere de Funda-statistieken up to date te houden, delen wij deze informatie.

Wilt u ook zonder verplichtingen in onze database worden opgenomen, bel of stuur ons dan uw woonwensen door! (0223-200.005 – WhatsApp 06-19585423 –info@coltofmakelaardij.nl).

Wanneer u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op, of kom naar ons sfeervolle kantoor op Willemsoords 52D te Den Helder, daar bent u natuurlijk ook vrijblijvend van harte welkom. Thee, koffie, een cola, een koud watertje of bijvoorbeeld een lekkere cappuccino of latte macchiato staan klaar of maken wij namelijk graag voor u!

Neem ook eens kennis van onze unieke, full service en heldere aanpak.

  • Wij werken daadwerkelijk op no cure no pay-basis, u betaalt niets vooraf (wij rekenen dus geen opstartkosten).
  •  Wij hanteren als een van de weinige makelaars openbare tarieven, namelijk:


€ 2.250,-
(all-inclusive) voor verkopen tot € 200.000,-

€ 2.450,- (all-inclusive) voor verkopen tussen € 200.000,- & € 300.000,-

€ 2.750,- (all-inclusive) voor verkopen tussen € 300.000,- & € 400.000,-

 € 3.250,- (all-inclusive) voor verkopen tussen € 400.000,- & € 700.000,-

Wanneer verwacht wordt dat het verkoopresultaat boven de € 700.000,- uitkomt, dan maken wij voor u graag een verrassende offerte op maat.

Bovengenoemde kosten zijn inclusief alle hieronder genoemde services:

  •  Bij verkoop via ons zijn wij kosteloos uw aankoopmakelaar (u bespaart daarmee al direct € 1.250,- of meer);
  • U betaalt niets extra voor het maken van een fotoreportage, die professioneel gemaakt wordt door onze fotografe Gaby Bakker en ook niet voor het laten opmaken van plattegronden en een NEN-meetrapport;
  • Wij plaatsen de woning zonder bijkomende kosten op onder andere Funda (alle foto’s);
  • Het plaatsen van borden en eventueel ander reclamemateriaal is voor onze rekening;
  • U betaalt bij ons niet voor het maken van een brochure en voor advertenties in gedrukte media;
  • Wij zijn actief op social media, de advertentiekosten die wij daar maken nemen wij ook voor onze rekening;
  • Wij zijn opvallend actief op social media, waaronder op Facebook. Daar hebben wij enorm bereik en behalen daarmee bovendien de gewenste resultaten;
  • Bij ons dus geen enkele verrassing achteraf. Zo betaalt u ook niet per bezichtiging, derhalve alleen het all-inclusive tarief hierboven als uw woning of ander onroerend goed object door de betreffende notaris is overgedragen.


Tip:
 Bekijk eens onze referenties op onder andere Funda, waar onze werkwijze vooral als onderscheidend, nuchter en persoonlijk omschreven wordt en voor service en begeleiding gewaardeerd met een 9,8.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Tussenwoning
Bouwjaar
1951
Perceelgrootte
138 m²
Woonoppervlakte
82 m²
Inhoud
310 m³
Schuur/berging
7 m²
Garage
Energielabel
D
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Intergas, 2017
Zonnepanelen
Parkeren
Openbaar parkeren

Locatie

De locatie van dit fijne huis, bij benadering tussen Huisduinen en de Jan Verfailleweg en zodoende vlakbij het winkelgebied “Marsdiep”, maar ook niet ver van het centrum is bijzonder praktisch gelegen, want ook in het stadshart ben je bijvoorbeeld in zo’n tien fietsminuten. Kinderopvang en scholen, maar ook restaurants, sportclubs en niet in de laatste plaats prachtige natuur zijn eveneens nabij. Zo wandel je hiervandaan namelijk moeiteloos naar het oneindige strand, door uitgestrekte natuurgebieden waar o.a. Schotse Hooglanders voor de begrazing zorgen, door de ‘Donkere Duinen’, een wandelbos met eendenvijver dat op zijn beurt weer grenst aan natuur- en recreatiegebied Mariëndal, de Helderse Vallei en de prachtige kano/vaarroute van veertien kilometer. Kortom, het ligt in een buitengewoon gebied om in te wonen alsmede het allemaal prettige bijkomstigheden zijn om onder handbereik te hebben!