Zuidstraat 57

Verkocht

Zuidstraat 57

1781 BT

Den Helder

Bouwjaar

1920

Perceel

47 m²

Woning

72 m²

Slaapkamers

2

Vanuit dit vriendelijke huis heb je werkelijk een prachtig uitzicht over het water rond Willemsoord én in het bijzonder op de Flaneerkade, theater “de Kampanje”, op de museumhaven en zodoende ook op allerlei markant vaartuig, een super locatie vinden wij!

In het huis heb je een leuke woonkamer en keuken, een toilet/doucheruimte, twee goede slaapkamers en een verrassend ruime zolder die heden te bereiken is middels een vlizotrap. De vloeren zijn voor het grootste gedeelte in de basis van hout, de uitvoering c.q. inrichting is verder eenvoudig. De buitenruimten zijn bescheiden, maar het gebied waarin het object gelegen is kun je zien als een hele fijne verruiming daarvan.

De locatie is uitstekend en vanuit de woning is het opvallend stil en rustig. Je wandelt binnen enkele minuten zowel de vernieuwde Beatrixstraat in als Willemsoord op, waar je naast verschillende gezellige restaurants, een bioscoop en enkele musea ook ons makelaarskantoor vindt. De bibliotheek, het centraal station, supermarkten, een slager, bakker, groenteboer en uiteraard alle winkels in het stadshart zijn op loopafstand te vinden. U leest; het is niet alleen een mooie, maar ook een heel praktische locatie!

Voor de indeling verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden!

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1920
Perceelgrootte
47 m²
Woonoppervlakte
72 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
CV-ketel
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie