Zwanenbalg 1501

Verkocht

Zwanenbalg 1501

1788 ZE

Julianadorp

Bouwjaar

2000

Perceel

970 m²

Woning

240 m²

Slaapkamers

7

Aan de buitenrand van Julianadorp en met een buitengewoon uitzicht over de golfbaan en op de karakteristieke duinen staat op een fantastische locatie en kavel (bijna 1000m²) deze royale (ca. 240m²) en uiterst charmante vrijstaande villa met riante oprit, praktische garage en maar liefst zeven slaapkamers!

In en rondom deze villa is het werkelijk “heerlijk” wonen. In alle opzichten is het doordacht ingedeeld waardoor alle ruimtes heel goed tot hun recht komen en zeer functioneel zijn in gebruik. Van de aanzienlijke oprit, tot de garage, bijkeuken, zeven slaapkamers en de imposante living met erker, allemaal zijn het elementen die feitelijk niet mogen ontbreken in zo’n exclusief object, maar toch is het uitzonderlijk!

De beleving, zowel van binnenuit als vanaf de achtertuin vinden wij inspirerend, rustgevend en van tijd tot tijd zelfs betoverend mooi. De luchten boven de duinen, soms helderblauw, soms met kolossale wolken, schilderachtig is het altijd!

De villawijk Zwanenbalg is ontwikkeld aan de rand van Julianadorp en ligt op steenworp afstand van strand, zee en duinen en grenst aan de westzijde o.a. aan een uitdagende golfbaan. Veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen vanaf deze locatie binnen handbereik, zoals in winkelcentrum Dorperweerth en winkelcentrum de Riepel, waar u net als in verschillende winkels in de oude dorpskern terecht kan voor de dagelijkse benodigdheden. In het dorp zijn er ook verschillende basisscholen, het Junior College, kinderopvang, sportclubs en restaurants. Én laten wij niet de bijzondere natuurlijke elementen vergeten, zoals het duinengebied, strand, zee en de landerijen, allemaal aspecten die uitstekend tot hun recht komen op een plek die al decennia in de top drie staat van Nederlandse gemeenten met de meeste zonuren! Binnen gemiddeld 15 autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en badplaats Callantsoog.

Kortom: Het betreft een bijzondere villa op een toplocatie waar enerzijds privacy, ruimte en vrijheid heersen en anderzijds de gezellige reuring van het dorp kan worden opgezocht.
Wij nodigen u met alle plezier uit om deze villa en zijn locatie zelf te komen beleven!

Voor de indeling en om een indruk te krijgen van hoe ruim van opzet dit object is verwijzen wij u vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
2000
Perceelgrootte
970 m²
Woonoppervlakte
240 m²
Inhoud
866 m³
Schuur/berging
Garage
21
Energielabel
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
7
Aantal badkamers
1
CV-ketel
2014
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie