Coltof Makelaardij &
 Partners

Assuranties

Ook voor een deskundig en vooral persoonlijk advies inzake uw verzekeringen bevelen wij “AFD Adviesgroep” van harte aan!

Wij kunnen dit doen omdat wij onafhankelijk van elkaar zijn en omdat wij hebben kunnen vaststellen dat deze eveneens onafhankelijke organisatie met het hoofdkantoor te Opmeer en een vestiging te Den Helder net als “Coltof Makelaardij” de persoonlijke aandacht en de samenwerking met de klant als belangrijkste uitganspunten heeft. Wij zijn van mening dat als er sprake is van een vertrouwensband, je tezamen kunt toewerken naar het beste resultaat voor de cliënt.

Desgewenst kunt u vrijblijvend een afspraak maken via het kantoor in Den Helder, welke net als “Coltof Makelaardij” is gevestigd te Willemsoord 52D dat tijdens kantooruren bereikbaar is via: 0223-747049 en middels carla@afdadviesgroep.nl

De adviseurs die opereren vanuit Den Helder mag u ook vrijblijvend rechtstreeks bellen, waarbij Richard Portier zijn telefoonnummer 06-55122867 is en Dave Duin zijn nummer 06-13377075.

Graag maken zij vrijblijvend een afspraak, zodat u kunt ervaren hoe het ook kan. Zij zijn u, net als “Coltof Makelaardij” met alle plezier van dienst!

Kom in contact