Coltof Makelaardij &
 Partners

Samenwerken met professionals

Buiten onze reguliere makelaarsdiensten is een specialisme van ons projectmatige verkoop, zowel voor permanente woonprojecten als recreatieprojecten. Voor projectmatige verkoop moet een makelaardij zo ingesteld zijn dat zij 7-dagen per week actief kan zijn en dat het team aan medewerkers ook alle dagen van de week bereikbaar en inzetbaar zijn om onze relaties de gewenste service te kunnen verlenen. Ons team heeft deze kwaliteiten en heeft daarbij 25 jaar ervaring in huis.

Juist in de weekenden of buiten kantooruren willen geïnteresseerden projecten veelal bezoeken, desgewenst kan dat bij ons en is daarin flexibiliteit. Zowel de verkoop als de after sales worden met 100% inzet & plezier opgepakt, echte persoonlijke aandacht is daarbij ons sleutelwoord en wordt bijzonder hoog gewaardeerd (onze service en begeleiding wordt op Funda gewaardeerd op een 9,6).

Wij werken projectmatig landelijk, maar ook internationaal en beperken ons derhalve niet tot een bepaalde stad, gemeente, regio of land.

Wij zijn voordurend geïnteresseerd in het verkopen van projecten. Wanneer uw project of locatie bijzonder is en er mogelijk interessante componenten zijn, wisselen wij graag en vrijblijvend van gedachten met u.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met David Coltof: david@coltofmakelaardij.nl of u belt 0223 200 005.

Kom in contact