Coltof Makelaardij &
 Partners

Project Koningsplein

Project Koningsplein

1781 KK

Den Helder

Bouwjaar

2023

Perceel

Woning

134 - 185 m²

Slaapkamers

2 tot en met 5

Binnenkort zult u hier meer informatie vinden omtrent het nieuwbouw project Koningsplein.

Wilt u alvast meer weten? Klik hier voor de brochure.

De prijzen variëren van € 440.000,- tot € 470.000,- v.o.n.

In de verkoopprijzen zijn geen stelposten opgenomen.

Voor de actuele optie- en verkoopstand kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor of bent u daar tijdens kantooruren van harte welkom voor aanvullende informatie.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Eindwoning, tussenwoning, vrijstaand
Bouwjaar
2023
Perceelgrootte
Woonoppervlakte
134 – 185 m²
Inhoud
Schuur/berging
Garage
Energielabel
Moet nog worden opgemaakt
Aantal kamers
3-5
Aantal slaapkamers
2 tot en met 5
Aantal badkamers
1
CV-ketel
WTW, warmtepomp
Zonnepanelen
Ja
Parkeren
Ja

Locatie

In Den Helder hoeft u zich geen moment te vervelen. Een bezoekje aan de schouwburg “De Kampanje” op de Oude Rijkswerf, een boek lenen in de mooiste bibliotheek van de wereld of wandelen over het historische Willemsoord met zijn gezellige terrassen en eetgelegenheden. Ver weg van alle drukte en files van de Randstad vindt u in het noordelijkste puntje van Noord-Holland een oase van rust.