Coltof Makelaardij &
 Partners

Over ons

Alles onder één dak

Aan- en verkoop, advies, financiering en verzekeringen
Andere mensen écht helpen, dat is de missie van Coltof Makelaardij & Partners. Gezamenlijk leveren we een totaalpakket aan diensten waarmee we u van A tot Z kunnen ontzorgen. Of het nu gaat om de aankoop van uw droomwoning, de verkoop van uw huidige woning of de zorg voor een passende financiering met bijbehorende verzekeringen? Wij helpen u graag verder.

U vindt Coltof Makelaardij & Partners op Kroonstraat 34 in Den Helder. Door onze samenwerking zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen op het moment dat u bij ons aanklopt. Wilt u een woning kopen of verkopen, dan is het goed om alvast inzicht te hebben in uw financiële situatie, de consequenties en de mogelijkheden nu en in de toekomst. Wandel gerust eens binnen voor een persoonlijk gesprek. Geheel vrijblijvend en met een duidelijk advies.

Wie wij zijn? David en Marieke Coltof, Marlous Tent en Romy Salomons. Wat ons verbindt, is onze interesse in mensen, onze passie voor het werk en net dat stapje extra willen zetten. Wij werken vanuit Den Helder, de stad waar we allemaal een speciale binding mee hebben, maar dat hebben wij ook met Julianadorp, Huisduinen, Callantsoog, Petten, Sint-Maarten, Schagen, Anna Paulowna, Breezand, Den Oever, Hippolytushoef, Heerhugowaard, Alkmaar, Bergen, Schoorl, Wieringerwaard en Wieringerwerf, stuk voor stuk plaatsen waar wij aanbod hebben mogen verkopen. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en een no-nonsense cultuur. Door onze aanpak ontstaat er een speciale band met klanten. Onze dienstverlening houdt niet op wanneer het dossier is afgerond. Met regelmaat komen relaties nog bij ons op kantoor voor advies of om gewoonweg bij te praten. Wij houden ervan om klanten te ontzorgen. Wij voelen ons betrokken en begeleiden u tot en met het bezoek aan de notaris, zodat u zich kunt focussen op de leuke dingen!

 

Kom in contact