Coltof Makelaardij &
 Partners

De la Reystraat 22

Verkocht

De la Reystraat 22

1782 RT

Den Helder

Bouwjaar

1933

Perceel

136 m²

Woning

87 m²

Slaapkamers

3

De sfeer in deze jaren-30 erkerwoning is fantastisch, gezellig warm en bovendien hip & trendy tegelijk! De living met aansluitend de keuken en aanbouw c.q. serre met openslaande tuindeuren en vloerverwarming is geweldig, want er is door de erker en de eerdergenoemde aanbouw voorzien van vloerverwarming plenty omvang voor ruimtelijk inrichten. Details zoals glas in lood, knap stucwerk, de houtenvloer, de originele paneeldeuren en onder andere de gezellige hoeken maken de geliefde jaren-30 ambiance compleet!

Op de etage is de charme consequent doorgetrokken, je treft er drie hele fijne slaapkamers, waarvan één met een inbouwkast die volledig in bijpassende stijl gemaakt is. Middels een vlizotrap op de overloop is de fraai afgewerkte zolder bereikbaar, een praktische ruimte die voor verschillende doeleinden geschikt gemaakt is.

De buitenruimte achter de woning vinden wij geweldig, deze ligt zeer gunstig gesitueerd op het zuiden en biedt bovengemiddeld privacy omdat er geen directe bebouwing achter de woning gelegen is, maar de in Den Helder bekende Oranjerie (De Groene Parel) die heden de naam “Hortus Overzee” draagt. Het is een Botanisch kassencomplex waar je niet alleen een prachtige, kleurige collectie in- en uitheemse planten vindt, maar ook een rustgevende Japanse tuin met stromend water, natuurstenen bruggetjes, Koikarpers, schildpadden en natuurlijk veel mooie planten. Ken je deze tuinen niet, dan is het in ieder geval een absolute aanrader er snel eens te gaan kijken! Bovendien heb je doordat er geen bebouwing achter de woning staat zicht op veel mooie heldere luchten en is de woning ook achterom bereikbaar.

Een andere bijzonderheid is het tuinhuis achter de woning. Deze is van dermate kwaliteit dat je er zelfs kan slapen. Het is een goed geïsoleerde ruimte welke mede voorzien is van verwarming en een toilet.

De locatie is een meerwaarde, dichtbij de zeedijk, stadsgroen, het Timorpark, het stadspark in aanleg, maar ook het strand van Huisduinen alsmede het duinengebied bereik je binnen 10 fietsminuten.

Een bijkomend voordeel van wonen op een centrale plek is dat deze je voorziet in bijna alle gewenste voorzieningen denkbaar, waaronder verschillende supermarkten, een slager, een bakker, winkels (afhaal)restaurants, openbaar vervoer (het centraal station op enkele minuten wandelen), scholen en verschillende sportaccommodaties, derhalve alles wat je mag verwachten van wonen aan de rand van het centrum en toch gaat de bescheiden drukte van de binnenstad hier aan je voorbij.

Ook op loop- en fietsafstand vindt je het Willemsoord complex met zijn vele leuke restaurants, een bioscoop, enkele musea, theater “de Kampanje”, ons makelaarskantoor, IJssalon Kaap Hoorn en niet in de laatste plaats de lekkerste Frietboetiek van de omgeving “De Werviaan”. Naast dat het dus een plezierige locatie betreft is deze ook zeer centraal gesitueerd en kun je vanaf deze locatie ook moeiteloos Den Helder uit met bijvoorbeeld een auto.

Voor de indeling verwijzen wij je vriendelijk naar de bijgesloten plattegronden en let bij het bestuderen daarvan ook eens in het bijzonder op de jaren-30 details en de serre.

Alle moeite is genomen om de informatie hierboven omtrent het aangebodene zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer daarom bij aankoop grondig de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Voorts heeft alle informatie een indicatief karakter, waaronder doch niet uitsluitend maatvoering; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Tevens is het schriftelijkheidsvereiste op alle via ons aangeboden objecten van toepassing, een aanbieding is altijd vrijblijvend en verkoper behoudt zich te allen tijde het recht van gunning voor alsook het recht om zonder mogelijke bieders of geïnteresseerden te verwittigen van het wijzigen van de verkoopwijze, ook al hebben zij bijvoorbeeld geboden middels inschrijving (verkoopwijze is bijvoorbeeld via onderhandeling, op inschrijving, transparant bieden of veiling).

Meer weten?

Kenmerken

Type object
Bouwjaar
1933
Perceelgrootte
136 m²
Woonoppervlakte
87 m²
Inhoud
Schuur/berging
14 m²
Garage
Energielabel
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
CV-ketel
2020
Zonnepanelen
Parkeren

Locatie